Digikoristusnädala kokkuvõte

 

Digikoristusnädalal postitasime iga päev õpetajatele tegevusi, mida võiks digikoristamiseks teha. Ideed olid võetus Tartu Loomemaja kontolt. Neid tegevusi võiks muidugi kogu aega teha, mitte ainult digikoristusnädalal. 

Tagasiside andis 13 õpetajat Täname neid, kes selleks aja võtsid. 

Digikoristusnädala aktiivsusust hindasid vastajad õpetajad seitsmepallisüsteemis. Kõige enam valiti keskmist valikut. 1 õpetaja hindas end maksimumpallidega ja 3 õpetajat andsid enda aktiivsusele 6 palli. 

Milliseid tegevusi õpetajad tegid? 

Kõik vastajad kustutasid e-postkastist kirju, sealhulgas e-postkasti rämpsposti ja kustutatud üksuste kausta kustutasid peaaegu kõik. Rohkem nimetati ka mittevajalike failide kustutamist ja seejärel prügikasti tühjendamist. Üle poole vastajatest tegeles ka failide sorteerimisega, topelt või ülearuste fotode kustutamisega ning osadest e-postkastis listikirjadest loobumisega. 

Vastajad lubasid edaspidi järjepidavamalt e-kirju kustutada, luua kaustade süsteemi ja allalaaditud faile sagedamini kustutada. Üks vastaja tegi järelduse, et kui teha digikoristust igapäevaselt, kulub sellele ka vähem energiat. 

Kommentaarid